Introduksjon
Trening
Klubben
Diverse
   Bildearkiv    Nyheter   Resultater   Logg inn Sentrum Karateklubb
2018-04-22
Rapport fra VC-2 i Bergen 21.04.2018

Rapport fra VC-2 i Bergen 21.04.2018.

13 Gull, 4 Sølv og 4 Bronse i Vestlandscup-2 i Bergen.

Sponsor: http://web.alfa-stal.no/

Hnytt: https://hnytt.no/2018/04/23/tidenes-medaljefangst-for-sentrum-karateklubb-i-vestlandscupen/

Etter dette fortjener vel alle disse hardt arbeidene ungdommene medias oppmerksomhet.
Sannsynligvis vårt beste stevne ever.

Når folk leser rapporten er det lett å tro at dette ikke er så stort, og at det ikke er motstandsklubber/utøvere på disse stevnene. Mange av gruppene går over flere runder med gode utøvere. Andre er mindre grupper. Kvaliteten er varierende, men som regel er det flere gode utøvere som må slås i hver gruppe for å hale inn medaljer.
Så her gjør Sentrum KK absolutt en kjempe prestasjon etter mye hardt arbeid over lang tid.

Sentrum Karateklubb tok hjem med 13 Gull, 4 Sølv, 4 Bronse i VC-2 i Bergen, lørdag. Trolig vårt beste VC stevne noen gang. Et fantastisk samarbeid mellom Haugaland Karateklubb og Sentrum Karateklubb gir resultater. Her er trivsel i gjengen på tvers av klubbene. Akkurat som et sportsmiljø skal være. Vi har gode kumite (fri kamp) treninger sammen tirsdager hos oss og fredager med Geir Sakkestad i Haugaland KK. Anbefaler alle våre til å møte opp på disse treningene.

4 av våre utøver tok Gull i både kata og kumite.
Malin H. Rasmussen hadde 4 kumite runder uten å gi fra seg et eneste poeng. I kata burde det nok vært det samme, men her gav hun fra seg et flagg over 4 runder. Celine Lie vant alle sine runder i både kata og kumite. Kata finalen vant hun mot lillesøster Mina. Thomas Torsen gav ingen flagg fra seg i kata, en suveren seier. I kumite greide han seg også fint og det ble Gull i begge klasser. Jonas V. Vinningsland vant klart alle runder i både kata og kumite. Gratulerer alle fire med en kjempeinnsats.

Sentrum karateklubb tok 1-2-3 plass.
I klassen Kvinner 16-17 år kata tok vi hele pallen. Andrea Pedersen tok her Gullet i kata. May Kristin Pettersen tok sølv plassen i kata og Bronse i kumite. Malena R. Strand har vært borte fra konkurranse en stund. Hun tok Bronsen i kata, men i kumit gikk hun helt til topps og fikk Gull. Så et vellykket comeback for Malena.

Andre resultater.
Ruben V. Fagerland er tilbake etter et lengre fravær fra konkurranse. Han gjorde jobben og viste hvordan en kata skal gås. Helt klart en av Skandinavias beste kata utøvere som kan nå langt. Gull i kata senior på Ruben. Han har jo tidligere vist dette med sølv i Nordisk. Naomi Wessel var med for første gang, og viste han hun er å regne med fremover. Det ble tap
3-2 i finalen, og fikk dermed sølv i kata Senior. Rakhman Ismailov (14-15 år) tok Bronse plass i kumite i en veldig sterk gruppe. I kata ble det sølvplass på Rakman. Her tok Håkon Solberg Gullet etter seier over Rakhman i finalen med 3-0. Mina Lie var på tross av resultatene den som gjorde mest inntrykk på dommerne med en helt utrolig fighter spirit. I kata 12-13 år rotet hun det til i første runde, fikk en ny sjangse og vant greit 3-0. Vant så to runder 2-1 og 3-0. Tapte finalen mot store søster Celine med 2-1. I kumiten ble det harde basketak for Mina som var mye mindre enn alle sine motstandere. I runde-1 4-1, runde-2 8-2. Så ble det tap 1-5 mot storesøster Celine. I bronsefinalen ble det 4-2 seier over klubbvenninne Rajana. Rajana Ismailova var med for første gang og imponerte stort. Ingen plasseringer denne gangen, men hun vil nok være å regne med fremover.. Selma Kolltveit greide seg fint i kumite 11 år og tok Gullet. I kata ble hun flyttet opp en klasse til 12-13 år, og gikk på et 2-1 tap i første runde mot Thea Clementsen fra Haugaland KK. Sergiu Gabor er forholdvis ny i SKK, og var med for første gang. Han var med i både kata og kumite 14-15 år. Ingen plassering, men han trener bra, så den som trener mest blir best. Her er det bare å stå på å trene så mye dere kan... Tilbudet er der ;-).

Gruppen 8-10 år.
Her hadde vi med oss Mira Nuna Wessel, Camilla Solberg, Anela Mujkanovic, Ardiana Zenkic. Hvor i all Verden er guttene blitt av?? I denne gruppen er det ikke plasseringer. Jentene fra SKK klarte jobben sin. De tapte kun en runde i kata og en runde i kumite. Ellers vant de alle rundene med mindre de møtte en av sine egne.. Fantastisk gjeng som kommer til å erobre mange plasseringer i årene fremover. Så SKK er å regne med også i årene som kommer.

Dommere fra Sentrum Karateklubb var denne gangen Christer Enerstvedt og Sander Tennefoss Sørbø.

Takker utøvere, foreldre, dommere og Haugaland KK gjengen for en fantastisk lørdag i Bergen, og en knallkjekk tur... innom McDonalds på Stord på veien hjem ;-)

KJempestolt Sensei
 

Sentrum Karateklubb sitt bilde.
2.May Kristin Pettersen, 1.Andrea Pedersen, 3.Malena R. Strand. Kata 16-17 år.