Introduksjon
Trening
Klubben
Diverse
   Bildearkiv    Nyheter   Resultater   Logg inn Sentrum Karateklubb
2018-06-13
Rapport fra samlingen med Sophie Wachter

Rapport fra samlingen med Sophie Wachter.

Oslo, 9. - 10. juni, 2018


Sentrum Karateklubb sitt bilde.

Felles bilde med Sophie Wachter: Fra venstre Malin, Malena, Maria, Mina, Sophie, Ruben, Celine, Rosa. Ellers var Øivind Lie, Nathalie Vinje Fagerland og eg sjøl Alf Ronny med på turen.

Sophie Wachter har mange internasjonale plasseringer i lag kata. Bl.a. har hun sammen med det tyske laget tatt VM gull. Ettersom det er lag kata hun satser på, så blir det en del bonkai på treningene hennes. Noe som er viktig å ha god kontroll på ved finaler i lag kata. En utrolig god utøver og god instruktør. Hun er fortsatt en aktiv konkurranseutøver, så hun har en ganske så full timeplanen. Hennes egen trening består av bl.a. styrketrening hver dag. Noe å huske på... egen trening med styrke, tøying og kondisjon er viktig.
Dag 1, fredag 08.06.2018.
Turen gikk over Haukeli til Oslo fredag 8. juni. Startet fra Skudeneshavn kl.13.30. Litt venting på at noen skulle bli ferdig på skolen, så litt forsinket kom vi oss i gang med kjøreturen over fjellet. Nydelig vær med noen stopper f.eks ved langefossen. Og selvfølgelig middag på Sjøormen, Seljord.
Kl. 11.00 var vi fremme ved Oslo Vandrerhjem Holtekilen. Veldig bra overnattingsplass og billig. Absolutt å anbefale. Det ble en lang dag med en lang kjøretur, så det ble rett til sengs,, klar for trening i morgen.Dag 2, lørdag 09.06.2018.
Opp til en helt grei frokost kl.08.00. Da var alle klar for kata samlingen med Sophie Wachter.
Sted: Jordal Idrettshall, lokalene til Tøyen TKD klubb, Oslo.
Rubens bursdag...21 år, så det ble litt sang ved frokosten, treningen og ved middagsbordet på Egon. 
Treningen var kl.11.00 - 12.00 og 15.00 - 16.00. Tekki Shodan med bonkai i første time. I pausen tok vi turen til sentrum og Fighter butikken. Lunsj på Subway. Andre timen ble det Jion med bonkai. Etter trening gikk turen til sentrum hvor gjengen fikk shoppe litt. Det ble middag på Egon før turen gikk tilbake til Oslo Vandrerhjem. Denne natta skulle hvis brukes til andre ting enn å sove. Noen kom hjem på morgenen, og andre holdt det gående så lenge jeg var våken. Det var kjempevarmt, så noen hadde nok problemer med å sove i rom uten aircondition.  Det er kjempe positivt og et luksus problem her i Norge spør du meg.


Dag 3, søndag 10.06.2018. 
Frokost kl.08.00. Trening 09.00 - 10.00 og 10.30 - 11.30. Jion og Unsu med en del bonkai. Har inntrykk av at de fleste likte treningen til Sophie, så vi er vel å regne med neste gang hun kommer også. 28 grader i Oslo til 13 grader hjemme. Mye regn over fjellet som skapte skum på veien. Finner noen ut hva som forårsaker dette skummet send meg en mail. Flott helg med flott ungdom. Veldig stolt sensei over våre gode utøverne. Middag på Sjøormen i Seljord som vanlig. Rapport og bilder kommer også på nettsiden.

En tur med fantastisk kjekk ungdom. Pass god på hverandre ;-)

Fikk også snakket litt med Raik og Wayne fra landslags ledelsen. De jobber bra, og kommer snart opp med nye positive ting for konkurranse karaten i Norge.


-Sensei-